Hienoja uutisia! Kesä 2020 on täällä ja pahin osa koronapandemiaa on vihdoin takana — loistavaa syy siis olla juhlatuulella sekä optimistinen.

Talbit tiimi on pitänyt vauhtia yllä koronan aikana ja työstänyt jo jonkin aikaa suurempaa ominaisuutta Talbitiin. Haluammekin ylpeinä esitellä ensimmäisen Talbit integraation — Talbitin oman Slack botin. 🎉

Slackbotin ensimmäisessä versiossa halusimme tuoda pienen määrän hyödyllisiä ominaisuuksia Talbitista suoraan Slackiin käytettäväksi — joten tässä on muutama ominaisuus, joita voit käyttää yksinkertaisesti /talbit -komennolla:

  1. Muistutukset tulevista tehtävistä
  2. Näytä tulevat tehtävät ja tavoitteet
  3. Anna helposti ja nopeasti palautetta työkavereillesi
Talbit botin käynnistäminen Slackissä

Yksinkertaista ja helppoa!

Talbit-tilin linkittäminen Slackiin on helppoa — mene vain henkilökohtaisen tilisi asetuksiin ja paina “Sign in with Slack” -nappulaa (Huom. kirjautuminen vaatii, että yritystason Talbit tili on linkattuna Slack-työympäristöön — yrityksen Talbit -ylläpitäjä voi tehdä tämän linkityksen)

Slack kirjautuminen

Slack botin lisäksi Talbitiin on tullut seuraavat päivitykset

  • Uudelleen suunniteltu ylläpitäjäsivu 
  • Yrityksen ylläpitäjä voi nyt poistaa tilejä 
  • HR-roolilla olevat henkilöt voivat nähdä tallennetut kehityskeskustelut
  • Bugikorjauksia sekä parannuksia käyttökokemukseen

— Aleksi ja Talbitin tiimi