Tietoja meistä

Miksi loimme Talbitin?

Kyllästyimme tuloksettomiin kehityskeskusteluihin ja niiden tarjoamiin huonoihin tai olemattomiin yksilöllisiin kehityssuunnitelmiin.

Tekemämme tutkimusten mukaan emme ole yksin näiden tunteiden kanssa, vaan Suomessa ja maailmalla on paljon samalla tavalla kokevia työntekijöitä.

Halusimme korjata rikkinäisen kehitysprosessin luomalla yksilöllisen, konkreettisen ja visuaalisen työkalun henkilökohtaiseen kehittymiseen – näin syntyi Talbit.

Uskomme, että jokaisella on oikeus merkitykselliseen työhön ja nousevaan urakehitykseen.

Uskomme, että antamalla yksilölle mahdollisuuden suunnitella ja luoda oman kehityspolkunsa kohti unelmatavoitteita luo enemmän onnellisia ja sitoutuneita työntekijöitä. Mielestämme nykyiset HR-ratkaisut eivät keskity tarpeeksi yksilön näköulmaan – hänen motivaatioon, tavoitteisiin ja unelmiin.

Haluamme luoda Talbitista maailman parhaan yksilöllisen osaamisen kehittämisen työkalun, jota kaikki organisaatioissa, niin johto kuin työntekijät, haluavat käyttää.

Talbitin tiimi

Kaisa Savola

Kaisa Savola

Founder & CEO

Intohimona työntekijöiden yksilöllinen ja strateginen oppiminen ja osaamisen kehitys ja niiden hyödyntäminen yritysten työntekijäkokemuksen ja kilpailukyvyn parantamisessa.

Kaisalla on MBA Aalto EE:stä sekä IT -tausta SAP kehityksessä ja konsultoinnissa.

Aleksi Meldo

Aleksi Meldo

Head of Product & Design, Marketing

Aleksilla on vuosien tausta tuote- ja ohjelmistokehityksessä, käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelussa sekä digitaalisessa markkinoinnissa. Tuotantotalouden DI, joka on intohimoinen yrittäjyydestä ja uuden teknologian tuomista mahdollisuuksista.
 

Turo Simolin

Turo Simolin

Head of Technology

Ohjelmistokehityksen rautainen ammattilainen, jolla on vuosien vahva kokemus web-teknologioista sekä full-stack ohjelmistokehityksestä.

  

 

 

 

 

 

 

 

Neuvonantajat

Maarit Virta

Maarit Virta

Neuvonantaja

Maarit on Kauppatieteiden tohtori (tietojohtaminen) ja Valtiotieteiden maisteri (organisaatioviestintä ja sosiologia).

Hän työskentelee Virranliike-yrityksessään auttaen organisaatioita ja heidän henkilöstöään tiedon jakamisessa, jatkuvassa uudistamisessa ja oppimisessa. Maarit neuvoo Talbitia näissä aiheissa.

Esa Kinnunen

Esa Kinnunen

Neuvonantaja

Esa on yksi Nordcloudin perustajista – Nordcloud on eräs nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä Suomessa. (Deloitte Finland 50, 2016). Esalla on vahva tausta kansanvälisessä liiketoiminnassa ja hän neuvoo Talbitia liiketoiminnan kehittämisessä ja kansainvälisessä myynnissä.

Heidi Mankinen

Heidi Mankinen

Neuvonantaja

Kokenut HR-asiantuntija, jolla on monipuolinen tausta konsultoinnista mm. Nokialla. Toimii nykyisin HR-johtajana kansainväliselle teknologiayritykselle. Tuo tietoa suorituksen johtamisesta sekä yleisistä HR prosesseista ja käytännöistä.

Dr. Riitta Lumme-Tuomala

Dr. Riitta Lumme-Tuomala

Neuvonantaja

DBA (Doctor of Business Administration), Head of Growth, Director, Russia and Talent Management at Aalto University Executive Education Ltd.